BADA-BOOM — טעם שאי אפשר להתעלם ממנו

יש מקומות שבהם אוכלים, ויש מקומות שבהם מרגישים. BADA-BOOM נולדה כדי להיות המקום שבו הכל מתחבר: טעמים גדולים, אווירה שעושה חשק להישאר עוד קצת, וצוות שמבין שהחוויה מתחילה הרבה לפני הביס הראשון ונשארת הרבה אחרי שהשולחן כבר התרוקן.

 

המטבח שלנו בנוי על תשוקה וחומרי גלם שמנצחים בכנות: בצק שמגיע כל בוקר טרי-טרי, רטבים שמוכנים כאן, בלי קיצורי דרך, דגים טריים שמוגשים במרקמים מדויקים ונקיים, מנות שמספרות סיפור בכל שכבה ובכל טעם. מהטאבון יוצאות מנות שמרגישים בהן את החום, את הריח ואת הפריכות שמעמידה את כל השולחן על הרגליים, ולצידן מנות דגים נאים ועשירות בטעמים רעננים של ים, שמחליקות בקלות ופותחות את התיאבון.

 מחייכים בלי מאמץ , כי כשאוכל טוב פוגש אנשים שאוהבים ליהנות, לא צריך יותר מזה.

 

BADA-BOOM  לא עוד מסעדה.

חוויה שמתפוצצת בטעם, בקצב ובאהבה.

 

אודות BADA-BOOM – האיטלקיה הכשרה של אשדוד

יוחאי ז'נו ותבור אסרף

שני שפים, שתי נשמות, מטבח אחד שמרגש

מאחורי הקסם של BADA-BOOM עומדים השפים-בעלים יוחאי ז'נו ותבור אסרף  , שני יוצרים קולינריים שונים לחלוטין, שכל אחד מהם מביא את העולמות שלו אל הצלחת, וכשהם נפגשים נוצר משהו שקשה להסביר במילים.

יוחאי, צעיר, נועז ובן למשפחת דייגים, מגיע עם אהבה אינסופית לים וחומרי גלם טריים. אצלו כל דג הוא עולם שלם, וכל מנה מספרת סיפור של ים נקי, חד, מדויק, כזה שנוגע בחושים ומעלה חיוך כבר מהביס הראשון.

לצדו מביא תבור אסרף צד אחר של המטבח , בישול איטי, עמוק, מנחם. הוא מאמין בזמן, בסבלנות ובטעמים שמתפתחים לאט. חתיכות דגים שמתקרמלות בטאבון, ירקות שמתבשלים עד שנמסים כמעט בלחישה, רוטבים שנבנים שכבה אחר שכבה, ואוכל שמרגיש כמו חיבוק.

 

השילוב בין יוחאי לתבור יוצר תפריט שאין בו רגע משעמם.

פיצות טריות שנאפות מדי בוקר עם בצק שנלוש במקום, פסטות עשירות שמלטפות את החיך, דגים נאים ורעננים שמוגשים בצלחות המעוצבות בקפדנות, ומנות איטיות שמחממות את הלב ומחזירות את הגוף למקום בטוח.

בכל ביקור נולדים מחדש ספיישלים שמתאימים לעונה, למצב הרוח ולחומרי הגלם שהגיעו באותו היום ,כל ארוחה מרגישה כמו יצירה חדשה.

 

העיצוב והאווירה משלימים את התמונה.

בצהריים נמלא החלל באור רך ובמוזיקת רקע נינוחה, מושלם לפסק זמן באמצע היום. עם רדת הערב המקום עובר טרנספורמציה — התאורה מתכהה, הקצב מתגבר, והמסעדה מתמלאת אנרגיה של שמחה, קצב וחיים.

זה לא ערב במסעדה — זו חוויה ששמים עליה לב עוד הרבה אחרי שהולכים.

בואו ליהנות מהשירות המקצועי, מהאוכל היצירתי ומהאווירה שאין כמותה.
בבאדה-בום כל ביקור הוא חגיגה – של טעם, אור ואהבה.

אנחנו מזמינים אתכם לטעימה קטנה של איטליה בלב אשדוד.

כשרות בד"צ בית יוסף​